Home Amenajari interioare noutati 10 idei de amenajari interioare cu bani putini

10 idei de amenajari interioare cu bani putini

3 minute de citit

Daca doriti sa va redecorati locuinta, dar nu dispuneti de foarte multi bani, puteti alege una dintre urmatoarele idei de amenajari interioare cu bani putini:

1. Redecorati-va peretele din bucatarie. Puteti alege o culoare fresh pentru pereti si o harta a lumii sau o poza cu un peisaj frumos pentru a decora suprafata peretelui.

2. Inlocuiti-va vechile perdele cu unele mai moderne. Puteti opta pentru perdele transparente sau din material textil, in functie de preferintele dumneavoastra.

3. Daca aveti un living mic, inlocuiti fotoliile mari cu unele mai mici, pentru a face loc si altor piese de mobilier, cum ar fi o masuta de cafea sau un dulap.

4. Alegeti un covor potrivit pentru camera dumneavoastra. Puteti opta pentru un covor in nuante deschise, care sa reflecte lumina, daca camera este mai inchisa la culoare.

5. Redecorati-va peretii cu vopsea lavabila. Puteti opta pentru o vopsea lavabila in nuante deschise pentru a crea un ambient mai relaxant in locuinta dumneavoastra.

6. Inlocuiti-va vechile draperii cu unele mai moderne. Puteti opta pentru draperii transparente sau din material textil, in functie de preferintele dumneavoastra.

7. Daca aveti un dormitor mic, inlocuiti patul mare cu unul mai mic, pentru a face loc si altor piese de mobilier, cum ar fi o comoda sau un dulap.

8. Alegeti o culoare fresh pentru pereti. Puteti opta pentru o culoare deschisa pentru a crea un ambient mai relaxant in locuinta dumneavoastra.

9. Inlocuiti-va vechile obiecte de decor cu unele mai moderne. Puteti alege o statueta sau un candelabru pentru a decora intr-un mod elegant locuinta dumneavoastra.

10. Redecorati-va bucataria cu scaune noi. Puteti alege scaune in nuante deschise pentru a crea un ambient mai relaxant in locuinta dumneavoastra.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Elena Prachi
Load More In Amenajari interioare noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VERIFICAȚI ȘI

5 motive pentru care sa alegi amenajari interioare cu piatra decorativa

Piatra decorativa este una dintre cele mai populare alegeri pentru amenajari interioare. A…