Home Amenajari interioare noutati Dispozitivele smart home – ce sunt si de ce ai nevoie de ele

Dispozitivele smart home – ce sunt si de ce ai nevoie de ele

5 minute de citit

De-a lungul anilor au fost scoase pe piata diferite dispozitive inteligente  menite sa iti protejeze casa si sa iti usureze viata. Dispozitivele smart home devin o necesitate pentru orice locuinta, fie ca este vorba de device-uri de securitate sau pentru divertisment.

Aceste dispozitive pentru locuinte sunt un adevarat ajutor pentru orice persoana care isi doreste sa beneficieze de maximum de confort si siguranta. 
Iata care sunt, potrivit Tehnotic.ro, cele mai populare si avansate tehnologii pentru casa ta!

Amazon Echo Studio 

Acest dispozitiv este unul din cele mai populare si necesare produse pentru orice casa. Este mai avantajos din punct de vedere al banilor decat alte speakere inteligente si aduce o multime de imbunatatiri si beneficii. Pe langa faptul ca are o calitate superioara din punct de vedere audio pentru toate melodiile tale preferate, acesta se poate conecta si la o multime de dispozitive din casa. Functioneaza prin comanda vocala “Alexa”, oferindu-ti posibilitatea de a accesa si controla alte dispozitive smart home in cateva secunde. 

Philips Hue

S-a terminat vremea in care eram fascinati de aprinderea si stingerea luminilor din casa prin batai din palme. Cu ajutorul becurilor Philips Hue, tot ce trebuie sa faci este sa ii dai o comanda vocala rapida si casa ta va fi luminata instant. Asistentii vocali pe care ii poti utiliza sunt Alexa, Google Assistant si Home Kit. Sunt foarte usor de instalat si lumina emanata de acestea este ideala pentru confortul tau. 

De asemnea, au si o multime de setari pe care le poti programa in functie de preferintele tale. Fie ca este vorba de pornire automata intr-un anumit interval de timp sau intensitatea, culoarea si efectele luminii, Philips Hue este dispozitivul ideal pentru casa ta. 

August Smart Lock Pro

Acest dispozitiv este o achizitie inteligenta pentru o mai buna siguranta a casei tale. Este construit astfel incat sa se potriveasca pe orice tip de usa ai si iti permite sa utilizezi in continuare cheia, daca vrei un plus de siguranta. Acesta functioneaza pe baza de comanda vocala prin Alexa, Google Assistant si HomeKit. Cei care l-au testat au confirmat buna functionare si utilitatea dispozitivului, ajungand rapid in topul celor mai bune device-uri inteligente pentru casa. Se instaleaza usor, astfel ca nu va fi nevoie sa chemi o echipa, ci il poti monta singur in cel mai scurt timp. 

Eufy Video Doorbell 2k 

Poti spune adio camerelor sau vizioarelor care nu iti ofera calitatea optima pentru siguranta ta si a casei tale. Eufy Video Doorbell 2k are spatiu de stocare de 16GB si poate inregistra si stoca imaginile pana la doua saptamani. Poti accesa camera video direct de pe telefonul mobil si vei avea vizibilitatea pe care niciun alt dispozitiv nu o poate oferi atat pe tipul zilei, cat si noaptea. Se instaleaza rapid pe orice tip de usa si va merge constant pana la 6 luni, tot ce trebuie sa faci este sa o conectezi wireless la routerul tau.

Asigura-ti siguranta si confortul optime in casa cu ajutorul celor mai populare si sigure dispozitive smart. Tehnologia este intr-o continua evolutie si devine un component esential pentru o viata mai simpla cu doar cateva dispozitive inteligente. 

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Anamaria Tufescu
Load More In Amenajari interioare noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VERIFICAȚI ȘI

Ce este o casa inteligenta si care sunt beneficiile acesteia

Casa inteligenta este acea casa care se poate conecta la aparatele si sistemele din interi…