Home Amenajare gradina noutati 10 exemple de decoratiuni de Paste

10 exemple de decoratiuni de Paste

6 minute de citit

In preajma sarbatorilor de Paste, oamenii sunt mai atenti la detalii si incep sa se gandeasca la modul in care vor arata locuinta lor. Decorarea casei pentru Paste poate fi o adevarata provocare, insa exista cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii un rezultat spectaculos.

Iata cateva exemple de decoratiuni de Paste care te vor inspira!

1. Oua rosii

Ouale rosii sunt un simbol al sarbatorilor de Paste si nu trebuie sa lipseasca din decorul tau. Poti alege sa asezi ouale intr-un cos de rufe sau intr-un vas de sticla, astfel incat acestea sa fie vizibile din toate unghiurile. Poti opta pentru o decoratiune mai elaborata, asa cum este cea de mai jos, care include si o pasare de plastic.

2. Iepurasul de Paste

Iepurasul de Paste este un alt simbol al acestor sarbatori. Poti alege sa il asezi intr-un cos de rufe, intr-o poza sau intr-o cadita de plastic. Daca ai copii, ii poti ajuta sa decoreze iepurasul de Paste, astfel incat acesta sa fie cat mai original.

3. Covorul de lumanari

Covorul de lumanari este o decoratiune traditionala de Paste, care se face din lumanari si cateva bete de lemn. Poti alege sa pui lumanarile intr-un covor de lana sau intr-un covor de matase, astfel incat acesta sa fie mai usor de curatat.

4. Ghiveciul de flori

Ghiveciul de flori este o decoratiune de Paste foarte populara. Poti alege sa asezi ghiveciul intr-un coltisor al casei sau intr-un loc in care este vizibil din toate unghiurile. Poti opta pentru un ghiveci mic, care sa contina o singura planta, sau un ghiveci mai mare, care sa contina mai multe flori.

5. Coroana de lumanari

Coroana de lumanari este o decoratiune de Paste care se face din lumanari si cateva bete de lemn. Poti alege sa asezi coroana intr-un loc in care este vizibil din toate unghiurile, astfel incat sa te bucuri de lumina lumanarilor. Poti opta pentru o coroana mai elaborata, care sa fie decorata cu flori sau o coroana mai simpla, care sa fie decorata doar cu lumanari.

6. Nisipul colorat

Nisipul colorat este o decoratiune de Paste foarte usor de realizat. Poti alege sa asezi nisipul intr-un vas de sticla sau intr-un borcan, astfel incat acesta sa fie vizibil din toate unghiurile. Poti alege sa decori nisipul cu oua rosii sau cu alte elemente decorative, astfel incat acesta sa fie mai atractiv.

7. Fotografia de familie

Fotografia de familie este un alt element de decor de Paste foarte popular. Poti alege sa asezi fotografia intr-un cadru de lemn sau intr-un cadru de sticla, astfel incat acesta sa fie vizibil din toate unghiurile. Poti opta pentru o fotografie mai veche sau pentru o fotografie mai recenta, in functie de preferintele tale.

8. Sticlele de vin

Sticlele de vin sunt un alt element de decor de Paste foarte popular. Poti alege sa asezi sticlele intr-o vitrina sau intr-un dulap, astfel incat acestea sa fie vizibile din toate unghiurile. Poti opta pentru sticle de vin rosu sau sticle de vin alb, in functie de preferintele tale.

9. Dulapul de Paste

Dulapul de Paste este o decoratiune de Paste foarte populara. Poti alege sa asezi dulapul intr-un coltisor al casei sau intr-un loc in care este vizibil din toate unghiurile. Poti opta pentru un dulap mai mare, care sa contina mai multe elemente de decor, sau un dulap mai mic, care sa contina doar cateva elemente de decor.

10. Masa de Paste

Masa de Paste este un alt element de decor de Paste foarte popular. Poti alege sa asezi masa intr-un loc in care este vizibil din toate unghiurile, astfel incat sa te bucuri de lumina lumanarilor. Poti opta pentru o masa mai elaborata, care sa fie decorata cu flori sau o masa mai simpla, care sa fie decorata doar cu lumanari.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Elena Prachi
Load More In Amenajare gradina noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VERIFICAȚI ȘI

Vrei un somn de calitate? Alege o saltea cu arcuri Bonell!

Daca esti in cautarea unei saltele noi, probabil te-ai intrebat ce tip de saltea sa alegi.…