Home Amenajare gradina noutati 10 tipuri de flori cu care iti poti amenaja gradina

10 tipuri de flori cu care iti poti amenaja gradina

5 minute de citit

In gradina ta poti avea o varietate de flori, de la simple ghiveciuri cu flori de balcon, la flori pentru gradina micuta si pana la flori pentru gradina mare. Iata x tipuri de flori pe care ti le puteti amenaja gradina:

1. Crinul

Crinul este una dintre cele mai frumoase flori si este perfect pentru gradina ta. Crinul poate fi cumparat de la magazinele de flori, dar este si o planta care se inmulteste usor, asa ca o poti face chiar tu in gradina ta.

2. Lalelele

Lalelele sunt nelipsite din gradina oricui iubeste florile. Sunt usor de intretinut si rezista la seceta. Lalelele pot fi cumparate de la magazinele de flori sau chiar din gradina ta, insa daca vrei sa ai un numar mai mare de lalele, iti recomandam sa le plantezi chiar tu.

3. Garoafele

Garoafele sunt flori frumoase si pretioase, perfecte pentru gradina ta. Garoafele pot fi cumparate de la magazinele de flori, dar si din gradina ta, deoarece sunt plante care se inmultesc usor.

4. Iasomia

Iasomia este o planta cu flori frumoase si parfumate, perfecta pentru gradina ta. Iasomia poate fi cumparata de la magazinele de flori sau din gradina ta, insa daca vrei sa ai un numar mai mare de iasomii, iti recomandam sa le plantezi chiar tu.

5. Trandafirii

Trandafirii sunt flori frumoase si pretioase, perfecte pentru gradina ta. Trandafirii pot fi cumparati de la magazinele de flori, dar si din gradina ta, deoarece sunt plante care se inmultesc usor.

6. Florile de primavara

Florile de primavara sunt flori frumoase si parfumate, perfecte pentru gradina ta. Florile de primavara pot fi cumparate de la magazinele de flori sau din gradina ta, insa daca vrei sa ai un numar mai mare de flori de primavara, iti recomandam sa le plantezi chiar tu.

7. Florile de toamna

Florile de toamna sunt flori frumoase si pretioase, perfecte pentru gradina ta. Florile de toamna pot fi cumparate de la magazinele de flori sau din gradina ta, deoarece sunt plante care se inmultesc usor.

8. Craciunita

Craciunita este o planta cu flori frumoase si parfumate, perfecta pentru gradina ta. Craciunita poate fi cumparata de la magazinele de flori, dar si din gradina ta, insa daca vrei sa ai un numar mai mare de craciunite, iti recomandam sa le plantezi chiar tu.

9. Florile de vara

Florile de vara sunt flori frumoase si pretioase, perfecte pentru gradina ta. Florile de vara pot fi cumparate de la magazinele de flori, dar si din gradina ta, deoarece sunt plante care se inmultesc usor.

10. Zambilele

Zambilele sunt flori frumoase si parfumate, perfecte pentru gradina ta. Zambilele pot fi cumparate de la magazinele de flori sau din gradina ta, insa daca vrei sa ai un numar mai mare de zambile, iti recomandam sa le plantezi chiar tu.

Încărcați mai multe articole similare
Load More By Elena Prachi
Load More In Amenajare gradina noutati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VERIFICAȚI ȘI

Vrei un somn de calitate? Alege o saltea cu arcuri Bonell!

Daca esti in cautarea unei saltele noi, probabil te-ai intrebat ce tip de saltea sa alegi.…